For Riverhora

Brukernavn: Passord: Ny bruker?

ENDELIG! Ny pers på jerka GJEDDE!!!

Publisert:

27.06.09 - 01:57

Turens varighet:

Fra: 26.06.09 - 22:30
Til: 27.06.09 - 02:30
Måtte ut og prøve den gamle robåten i kveld etter en hard arbeids uke, og på første dag i min ferie. Dregget litt rundt, men det var lite å få. Etter litt fant et sted hvor det vaket en del abbor, dro opp et par av varierende størrelse. Deretter kjørte jeg litt videre rundt i åkersvika på utkikk etter gjedde. Etter 3-4 turer uten gjedde, syntes jeg det var på høy tid å få en igjen!

Tok ei runde rundt i vika, bortom tjuvholmen og sandvika uten å få noe.

Da jeg kom inn igjen i vika fikk jeg min første teddy! Den var ikke tung, men var over meteren! Ble satt tilbake!

Klokka begynnte å dra seg mot kveld, så jeg dro tilbake der abboren var for å ta en siste fisk for kvelden. Stod i båten og kastet litt da jeg plutselig så en plog i vannet ved siden av båten. Tenkte med en gang at det var en brasme, men kastet alikevel fra meg spinnstanga og grep tak i jerkbait-stanga (med savage 4-play på menyen) og begynnte å kaste. Første kastet tok den ikke, så jeg sveiva raskt inn igjen og kasta videre i den retningen jeg trodde den svømte...

På det tredje kastet satt den. Og da merka jeg at det måtte være noe stort no. Så jeg løsnet litt på slurebremsen, akkurat da satte den fart utover. Den dro meg rundt i båten min i et kvarter ca, før jeg fikk den inntil båten og fikk løftet den oppi. Det ble dårlig med beinplass, men jeg kom meg på andre siden av båten for å finne tang, vekt og målebånd.

Fikk tatt ut jerken uten problem, kanskje ikke så rart siden kroken nesten hadde blitt rettet ut, var nok akkurat i tide at jeg fikk den opp.

Strekte ut målebåndet til fotograferingen, men det var ikke så lett. For hver gang jeg strakk ut målebåndet og hadde kameraet klart, sparket den målebåndet bort. Men etter 3dje forsøk klarte jeg å ta et greit bilde. Vekten stoppet på 13,6 kg og det ble en ny pers på gjedde med god margin! litt over 4 kg! Så med en tåre i øyekroken satte jeg den ut igjen, og sa på gjensyn!

Jeg er i skrivende stund enda skjelven i kroppen, det her var gøy! Så jeg blir nok å observere mange flere dager i vika i sommer!

Endelig klarte jeg å spreke 10 kg grensa!!

HERLIG


1 kommentarer | Bokmerket av: Ingen

Kommentarer:

Skrevet av: Devaliant, 01.08.09 - 00:23

Griselekkert, tipper hjertet slo 3 i ett når du så beistet nedi dypet.
Gratulerer med persen! :)

Aril
Logg inn for � skrive kommentarer